Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Ανάσταση!!!!

Μεγάλο Σάββατο, λίγο πριν την Ανάσταση του Κυρίου, συνέβη (και επισήμως) η ανάσταση της Dundee. Η ομάδα, της οποίας αφαιρέθηκαν 25 βαθμοί και της επιβλήθηκαν δυσβάσταχτα μέτρα (κατά κοινή ομολογία δυσανάλογα των σφαλμάτων της) κατάφερε και πήρε τη νίκη που σφράγισε την παραμονή της στην First Division. Όταν κάποιος μπαίνει στο γήπεδο για να πάρει τον ένα βαθμό που του χρειάζεται το πιθανότερο είναι πως θα χάσει. Όταν όμως μπαίνει αποφασισμένος να πάρει τη νίκη, τότε συνήθως κερδίζει. Και κερδίζει με λαμπρούς ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της ομάδας όπως ο Leighton McIntosh, ο οποίος με ένα κοντινό πλασέ στο 65ο λεπτό σκόραρε και έστειλε τους οπαδούς της DFC στα ουράνια. Έπος!
Η Ross County, η οποία με αυτό το αποτελέσμα μπήκε σε μεγάλους μπελάδες, κατέβηκε στο γήπεδο με τους McGovern, Miller, Flynn, Kettlewell, Boyd, Fitzpatrick, Gardyne, Craig, Vigurs, Barrowman και Milne, ενώ επαίξαν επίσης οι (Wood αλλαγή στο 75), Smith (αλλαγή στο 79) και Morrison (αλλαγή στο 84).

Η αρμάδα του Barry Smith κατέβηκε στο γήπεδο με τους λίγο-πολύ γνωστούς έντεκα ήρωες, δηλαδή τους Douglas, Irvine, Lockwood, McKeown, Benedictus, Weston, Riley, Harkins, Forsyth, O'Donnell και τον "πιτσιρικά" McΙntosh (τον οποίο αντικατέστησε ο Rennie στο 88). Δεν έπαιξαν οι Gibson, Bartlett, Webster και Tulleth.